Yoga Nidra Flow Workshop

Deze yoga nidra flow workshop is erop gericht je terug te brengen in “de flow”. Want hoe fijn is het als het lekker stroomt en alles moeiteloos gaat. Genieten van waar je bent, nu & hier. Vaak is dat wat je zoekt. En vaak is het een kwestie van in beweging komen om de blokkades op te lossen. En dat gaan we doen deze middag.

Met een flow yoga reeks gaan we de energie weer goed door je lichaam laten stromen. Daarna doen we een creatieve oefening om inzicht te krijgen in de factoren die jou uit de flow halen en hoe je er terug in kunt komen. En dit gaan we alles gaan we eens goed laten bezinken tijdens een uitgebreide yoga nidra sessie.

Op het einde van de workshop heb je een heerlijk gevoel in lijf en leden én je hebt een concreet aanknopingspunt om ook na de workshop in de flow te blijven. Lees vooral verder!

Meer weten over de yogavormen?

Yoga nidra is een heerlijke vorm van yoga waarbij je liggend op je mat oefeningen doet waarmee je in een hele diepe laag van ontspanning komt. Je doet wat fysieke oefeningen, ademhalings- en aandachtsoefeningen en zo ga je de diepte in. Vaak schommel je tussen slapen en waken in en krijgt je hele systeem kans om los te laten wat het niet meer nodig heeft. Je ruimt dingen op terwijl je niets doet!

Maar het meest bijzondere aan yoga nidra is dat je werkt met een sankalpa. Dat is een intentie of “wens” die je in je onderbewuste plant als een zaadje. Je kan zo je aandacht en energie richten op iets positiefs wat je wil voor jezelf en je leven.

Flow yoga is een yoga vorm die gericht is op zachtheid en vloeiende bewegingen. Het heeft erg mooie bewegingsreeksen, waarmee je blokkades in het lichaam en de geest op kunt lossen. Een perfecte mooie opwarmer voor yoga nidra. In deze workshop wordt ook deze vorm van yoga ingezet om je in de flow te brengen!

Datum:

Zondag 3 november 2019

Tijd:

14.00 tot 17:00 

Bijdrage:

45 euro

Bestel je kaartje hier!

Locatie:

Het Zonnelicht
Lancierstraat 90G
5017 CT Tilburg

Voor informatie over parkeren kijk hier

Les & Workshopruimte

Het Zonnelicht
Lancierstraat 90G
5017 CT Tilburg

Contact

Monique Coppens

info@yoganidrameditatie.nl

06 - 41433992