WORD VRIJER, ENERGIEKER EN MEER ONTSPANNEN

In deze online cursus ga ik je leren hoe je met de simpele techniek van yoga nidra héél veel moois in gang kunt zetten in je leven.
Het is een meditatie waarbij je gesproken aanwijzingen opvolgt en waabij je diep leert ontspannen. Maar het is nog veel meer dan dat.
Het kan je echt op een diep niveau veranderen, je meer zin geven in het leven en in de toekomst.

Ga mee op deze reis en ontdek hoe magisch het leven kan zijn!

Gebruik je Yoga Nidra om wat energie “bij te tanken”? Uit te rusten? Dat mag natuurlijk, maar het kan zo veel meer voor je doen!

Enkele voorbeelden van de diepere effecten die je kunt krijgen:

– een uitgerust lichaam
– meer energie
– meer focus en helderheid in je hoofd
– een beter contact met je intuïtie
– het opruimen van negatieve patronen in je leven
– het loslaten van verdriet en andere emoties waar je in vast kunt hangen.
– je kan het zelfs gebruiken om een andere richting te geven aan je leven

Doe mee met deze online cursus en ik laat je zien hoe je de magie van yoga nidra kunt leren inzetten voor jezelf en voor jouw leven!

Natuurlijk ga je lekker liggen in deze cursus en rust je uit met de fijne online yoga nidra sessie die je elke module ontvangt. Maar met de extra informatie en begeleiding die je krijgt, ga je beter begrijpen wat er gebeurt. En hoe je de magie verdiept.

In vijf weken krijg je vijf modules met informatie en online yoga nidra sessie (streamen of donwloaden, kan allebei). Na deze reis weet je meer over de theorie achter yoga nidra, zowel de wetenschappelijke als de yoga achtergronden, waardoor je bepaalde dingen makkelijker in het leven van alledag toe kunt passen.

En ik leg je uit hoe het magische van yoga nidra werkt, mijn specialiteit. Ik leer je op verschillende manieren werken met yoga nidra zodat je echt een super bijzondere ontwikkeling door kunt maken.

Omdat ontwikkelen tijd kost, heb je na de looptijd van de cursus (5 weken) blijvend toegang tot de cursusmaterialen en de facebookgroep waarin je vragen kunt stellen en je ervaringen kunt delen. Hoe fijn is dat! Dit is echt de “life-changer” die je zoekt.

Meer energie, rust, meer helderheid en focus in je hoofd,
het beter begrijpen van je intuïtie.

Doe mee met “de Magie van Yoga Nidra” online cursus en ervaar het zelf!

1 oktober 2019 start het, zorg dat je erbij bent!

Klik hier om naar de webshop te gaan

monique coppens ins yoga nidra

De praktische informatie:

Het is een online programma, je meld je ervoor aan door het te kopen via de webshop (Klik hier), daarna krijg je via je mailadres vóór de startdag (1 oktober 2019) een email met meer uitleg en inloggegevens. Het tijdspad van het programma vind je hieronder. Overigens is het zo dat je blijvend toegang hebt tot deze cursus, kun je hem vaker doen en je kan er langer over doen.

In iedere module vind je achtergrondinformatie (webpagina), een fijne lange meditatie en extra tips en opdrachten ter voorbereiding.

Module 1 – Begin bij het begin 1-10-2019
Module 2 – De Wetenschap achter Yoga Nidra 8-10-2019
Vragenuur Facebook live 10-10-2019
Module 3 – De yoga van Yoga Nidra 15-10-2019
Module 4 – De magie van Yoga Nidra 22-10-2019
Vragenuur Facebook live 24-10-2016
Module 5 – Integratie 29-10-2016
Delen en doorwerken in de facebookgroep tot 21 december 2019

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Klik hier om naar de webshop te gaan

Tot 15 september 45 euro vroegboek korting!

MODULE 1:

Begin bij het begin
In deze module krijg je informatie en begeleiding voor het opstarten met yoga nidra. Je krijgt de eerste online yoga nidra les (+/- 45 minuten) die je bij voorkeur twee keer doet deze week. In de facebookgroep kunt je ervaringen delen.
Dinsdag 1 oktober:
– Online yoga nidra les (mp3 en oefeningen via mail)
– Video met informatie (via mail)
– facebookgroep voor stellen van vragen en delen van ervaringen

MODULE 2:

De Wetenschap achter Yoga Nidra
In deze module gaan we kijken naar yoga nidra met de westerse bril. We kijken wat er fysiek en psychologisch gebeurt. Met mijn achtergrond als psycholoog leid ik je door de onderdelen van yoga nidra heen. Je krijgt wederom een online yoga nidra les die je deze week bij voorkeur twee keer doet (+/- 45 minuten)
Dinsdag 8 oktober:
– Online yoga nidra les (mp3 en oefeningen via mail)
– Video met informatie (via mail)
– facebookgroep voor stellen van vragen en delen van ervaringen
Donderdag 10 oktober 21.00:
– facebooklive voor vragen en motivatie

MODULE 3:

De yoga van Yoga Nidra
In deze module vertel ik je meer over de theorie achter yoga en laat ik je zien hoe praktisch dit eigenlijk is. En hoe dit is vertaald in de yoga nidra beoefening. Hierdoor ga je anders liggen, je begrijpt beter wat je doet en waarom. En je kan het ook buiten de yogamat gaan verweven in je leven. Hier word je uiteraard bij geholpen in de facebookgroep en door het doen van de derde online yoga nidra les (+/- 45 minuten)
Dinsdag 15 oktober:
– Online yoga nidra les (mp3 en oefeningen via mail)
– Video met informatie (via mail)
– facebookgroep voor stellen van vragen en delen van ervaringen

MODULE 4:

De magie van Yoga Nidra
In deze module leer ik je meer over de magie die ik heb ontdekt in yoga nidra. Ik leer je hoe je op verschillende manieren kunt werken met de intentie in yoga nidra (de sankalpa) én ik leer je hoe je je intuïtie kunt horen en volgen. Door op deze manier met yoga nidra te werken, kun je een grote ontwikkeling maken in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. In de facebookgroep krijg je weer alle begeleiding en in de laatste online yoga nidra les maak je een eigen persoonlijke sankalpa.
Dinsdag 22 oktober
– Online yoga nidra les (mp3 en oefeningen via mail)
– Video met informatie (via mail)
Donderdag 24 oktober 21.00:
– facebooklive voor vragen en motivatie

MODULE 5:

Integratie en de reis
Na de vier weken waarin je mee bent genomen op de yoga nidra reis heb je veel kennis en veel praktische nieuwe tools om uit te proberen. Je krijgt nog een aantal extra yoga nidra mp3’s om je beoefening mee door te zetten en je houdt nog twee maanden toegang tot de facebookgroep om je ervaringen te delen en vragen te stellen.
Dinsdag 29 oktober
– 6 extra yoga nidra meditatie mp3’s
– Video met informatie (via mail)
– facebookgroep voor stellen van vragen en delen van ervaringen

Klik hier om naar de webshop te gaan

Voor wie is het geschikt

Het is geschikt voor mensen die nieuwsgierig zijn naar wat yoga nidra kan brengen.
Als je alleen meer wil ontspannen en al snel vind dat yoga zweverig is, dan gaat deze cursus niet goed bij je passen. Tenzij je er klaar voor bent om uit je comfortzone te komen natuurlijk. Alle vragen zijn welkom en ik leg “zweverige” dingen juist erg graag uit aan mensen voor wie het nieuw is, maar die het willen ontdekken. Als je vooraf nog vragen hebt, neem dan gerust contact met me op door een mail te sturen naar <info@yoganidrameditatie.nl

Daarnaast is het programma online en verwacht ik een bepaalde mate van kennis van je over het gebruik van websites en dergelijke. Ik doe mijn best om heldere uitleg te geven, maar voor echte digibeten is deze cursus niet geschikt. Mocht je twijfelen op dit punt, neem dan gerust contact met me op door een mail te sturen naar <info@yoganidrameditatie.nl

De niet goed, geld terug garantie

Omdat je het nu eenmaal nooit echt kunt weten totdat je er aan hebt geproefd heb ik de eerste week nog een “geld terug garantie”
Dat wil zeggen dat je de eerste week het programma kunt volgen en je binnen die week (dus voor 8 oktober 20129) je geld terug kan vragen als het niet bij je past of voor je werkt.

Maar het is natuurlijk verstandiger om eerst de gratis yoga nidra te doen, zodat je al een beter beeld hebt of het bij je past. Deze gratis yoga nidra mp3 kun je hier aanvragen.

“Wat als ik niet op facebook zit?”

Ik heb voor de vorm van een facebookgroep gekozen omdat dat nog steeds de makkelijkste manier is om contact te hebben met elkaar. Je kan meedoen zonder dat je lid bent van de groep. Je kan dan vragen aan me mailen, die ik vervolgens in een webinar (facebooklive) behandel. Daar kun je dan niet live bij zijn, maar de opname van het webinar kun je dan wel later terugkijken op de website waar je de andere cursusmaterialen vindt. Het enige wat je dan nog mist is de mogelijkheid om je ervaringen te delen met anderen en de ervaringen van anderen te lezen.

“Hoe veel tijd kost het me om mee te doen?”

Dat ligt er natuurlijk aan hoe fanatiek je bent en hoe vaak je de yoga nidra meditatie wil doen. Voor de opzet van de cursus is het de bedoeling dat je in iedere cursusweek 2 keer een meditatie doet van ongeveer een half uur, met wat voorbereidende oefeningen van ongeveer 15 minuten. Daarnaast is er een les met meer informatie en aanwijzingen. Dit zal ongeveer een half uurtje in beslag nemen. De facebooklives duren zolang als nodig is om de vragen die er zijn te beantwoorden. Deze zijn er twee in de looptijd van de cursus. Je hebt dus minimaal 2 uur per week nodig om de cursus goed mee door te nemen. Maar omdat je blijvend toegang hebt tot deze cursus, kun je hem vaker doen en je kan er langer over doen.

Klik hier om naar de webshop te gaan